Galaxy Z Fold 4 5

Samsung Galaxy Z Fold5 genom benchmark med Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy

Förra årets Z Fold4 var en av de första telefonerna på marknaden som skeppades med Snapdragon 8+ Gen 1. Det här året verkar det inte som att Qualcomm kommer släppa någon +-version av sitt värstingchipp, vilket innebär att Z Fold5 troligtvis kommer få samma chipp som S23-serien.

Nu har mobilen åkt fast i benchmark där vi ser att så också kommer bli fallet. Andra detaljer vi fått reda på är att modellen som testas har 12GB RAM och rockar Android 13 från start. Samsung beräknas hålla låda i augusti där Fold5 sägs visas upp och jag skulle inte bli förvånad om det kommer bli en av de första mobilerna på marknaden med Android 14. Vi vet att Samsung och Google har ett bra samarbete sedan tidigare.

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net