Tecno Phantom V Fold Open On Table

Pris och tillgänglighet på världens billigaste foldeble Tecno Phantom V Fold

Tecno är ett relativt okänt fabrikat i mobilvärlden. Men under den korta tid företaget varit verksamt så har man släppt imponerande produkter. En av dessa är Phantom V Fold som enligt många nästan är lika bra som Samsung Galaxy Z Fold4, men till ett betydligt bättre pris. Det sades inledningsvis att mobilen skulle kosta runt 999 dollar i de länder den kommer släppas i. Nu står det klart att den kommer bli billigare än så.

Telefonen kommer att tillverkas i Indien och det ser inledningsvis ut som att den enbart kommer bli tillgänglig i landet. Priset som anges är 945 dollar, men det ska vara ett pris för en tidig utgåva och det verkar som att priset kan komma att höjas framöver. Det verkar som att telefonen kommer bli tillgänglig för köp från och med 12 april.

Via

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net