S21fe Colorselection Lavender Mo

SamMobile: Samsung Galaxy S23 FE gör entre under fjärde kvartalet 2023

Det har spekulerats vilt hurvida Samsung kommer visa upp någon ny Fan Edition av sitt flaggskepp eller om man helt enkelt kommer att dumpa priset på vanliga S23. Tidigare uppgifter har tytt på att S21 Fan Edition skulle vara deras sista smartphones för fans, men enligt SamMobile kommer tillverkaren att visa upp en S23 FE under årets fjärde kvartal.

Enligt källan kommer mobilen få Exynos 2200 världen över, vilket är samma chipp som vi hittade i samtliga S22-modeller i Europa. Det ska poängteras att S23 FE även sägs få Exynos 2200 i USA vilket är en enorm överraskning. Vidare sägs det att mobilen kommer med 8 GB RAM med 128GB minne. Den primära kameran på baksidan sägs få en upplösning på 50 MP och batteriet ska vara 4500 mAh stort med 25W snabbladdning.

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net