Hem Samsung Galaxy Tab S9 Ultra dyker upp i benchmark

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra dyker upp i benchmark

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 1 1024x576

Enligt uppgifter är det mycket möjligt att Samsungs kommande flaggskepp i Tablet-format, Tab S9 Ultra, enbart kommer med 8GB RAM som standard för ingångsmodellen.

Det hade ju i och för sig inte förvånat med tanke på att S23 Ultra har en instegsmodell med 8GB RAM. Så varför ska då S9 Ultra inte få det? Enligt mig är det väldigt snålt med RAM-minne för ett så pass dyr produkt. Faktum är att One UI trots allt är ganska krävande och jag tror att det hade mått bra av minst 12GB RAM i Tab S9 Ultra. Det avslöjas också att surfplattan kommer med Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy under huven tillsammans med Android 13. Det sägs att den här surfplattan kommer att visas upp i augusti det här året.