Hem Nya högupplösta bilder på ASUS ROG Phone 7 Vanilla Edition

Nya högupplösta bilder på ASUS ROG Phone 7 Vanilla Edition

Crop (9)

Den 13 april kommer kommer ASUS hålla låda där vi kommer få se den nya ROG Phone 7-serien. Den här gången sägs det att tillverkaren kommer visa upp en vanlig ROG Phone 7 och en 7 Pro. Nu har nya bilder inkommit på den förstnämnda.

Precis som att ROG Phone 7 Pro kommer påminna mycket om sin föregångare sett till hela telefonen så kan man inte riktigt säga detsamma om vanliga ROG Phone 7. Vi ser visserligen en framsida som påminner om den vi hittar i ROG Phone 6 (och flera generationer ROG Phone-telefoner). Men det är på baksidan det hänt grejer…Vi hittar visserligen fortsatt tre kameror, men mönstret ser åtminstone lite annorlunda ut. Vi kommer förhoppningsvis få veta allt om luren den 13 april!