Hem OnePlus Ace 2 Genshin Impact Edition är här med 18GB RAM

OnePlus Ace 2 Genshin Impact Edition är här med 18GB RAM

Oneplus Ace 2 Genshin Impact Edition 1

OnePlus höll nyligen ett event där tillverkaren visade upp Ace 2 i Genshin Impact-upplaga. Det som sticker ut med den här telefonen är inte enbart dess unika design och skräddarsydda design, utan OnePlus har även utrustat mobilen med 18GB RAM vilket är extremt mycket RAM i en smartphone. OnePlus egna flaggskepp “11” går att få med upp till 16GB RAM och det är ju inte lite det heller.

Dessvärre är Ace 2 inte lika kraftfull som OnePlus 11 då den kör förra årets Snapdragon 8+ Gen 1 under skalet, vilket i och för sig inte heller är en dålig processor. Men det är just mängden RAM som sticker ut samt dess speciella tema. Dessvärre planerar OnePlus enbart att släppa den i Kina vilket är trist.

Lämna ett svar