Hem Google lanserar “hjälp mig skriva” i Gmail, kan hjälpa till att avboka flyg

Google lanserar “hjälp mig skriva” i Gmail, kan hjälpa till att avboka flyg

Screenshot Capture 2023 05 10 19 04 49

Google fortsätter det här med AI. En av de senaste funktionerna som företaget visat upp tillhör GMAIL, deras populära app för mejl, Gmail. Nu har man tagit steget längre med något som företaget kallar för “hjälp mig skriva”. Detta är en funktion som kommer kunna skriva ihop ett helt meddelande genom att du bara skriver en mening.

Som exempel tog Sundar Pichai upp att en flygresa blivit avbokad. Du ska då kunna skriva en rad med att du vill ha pengarna tillbaka och så ska Gmail kunna skriva ihop ett meddelande. Om du inte känner att det blev bra så ska du kunna redigera mejlet manuellt.

Texten uppdateras…