Hem Google Pixel Fold är här – företagets första vikbara smartphone

Google Pixel Fold är här – företagets första vikbara smartphone

Screenshot Capture 2023 05 10 20 57 05

Google har idag visat upp sin första vikbara smartphone, Pixel Fold. Den här är företagets första vikbara smartphone, och jag tycker att den verkar betydligt mer lovande och av presentationen att döma känns det som en betydligt mer komplett vikbar smartphone än Samsungs motsvarighet.

Det jag tycker verkar bättre med Pixel Fold mot Galaxy Fold4 är främst den yttre skärmen som är betydligt bredare än den i Z Fold4, något som innebär att du kommer kunna göra mer på den yttre skärmen utan att behöva öppna upp den non-stop. Den yttre skärmen mäter 5,8″. Den inre skärmen är på 7,6″ och bägge displayer har 120Haz.

Under huven sitter Tensor G2 tillsammans med 12/256 eller 12/512GB minne. Det verkar som att luren kommer att kosta från 1800 dollar och jag hittar inte den hos någon svensk återförsäljare ännu. Så jag tror inte den kommer till Sverige.

Texten uppdateras…