Xiaomi 13 Ultra får sin andra uppdatering

0

Det ser ut som att kinesiska Xiaomi idag påbörjat utrullningen av en ny uppdatering till flaggskeppet 13 Ultra. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt och intressant? Den kommer med versions nummer MIUI 14.0.13.0.TMACNXM som ni bör kolla efter om ni har importerat mobilen.

Uppdateringen innehåller en rad olika buggfixar. Bland annat ska en varning om att “enheten är för varm” fastän den inte alls är det ha åtgärdats. Mycket trevligt! Vidare ska även lite framedrops ha åtgärdats i och med den här uppdateringen som skickas ut löpande. Ni kan läsa om flera detaljer gällande den här uppdateringen här. Förhoppningsvis kommer den här uppdateringen vara installerad från start med dessa fixar när Xiaomi 13 Ultra släpps på den globala marknaden.

Annat som kan intressera!

Lämna ett svar