Vivo iQOO Pad nu officiell, har enorm skärm!

0

Kinesiska Vivo höll idag låda där man bland annat introducerade sin första platta i iQOO-serien som kort och gott kallas ”Pad”. Det som är unikt med den här surfplattan är bland annat dess gigantiska skärm på 12,1″. Dessutom är den riktigt snabb med en uppdateringsfrekvens på upp till 144Hz.

Under huven hittar vi processorn MediaTek Dimensity 9000+ tillsammans med 8/128 eller 12/512GB minne, något som bör ge prestanda så att det räcker och blir över. Paddan har även fått en främre 8 MP-kamera för videosamtal tillsammans med en 13 MP-kamera som ackompanjeras av vad jag tror är en värdelös 2 MP-kamera. Surfplattan erbjuder ett 10 000 mAh batteri med 44W-laddning och kommer med Android 13 från start. Som det ser ut för stunden kommer den enbart säljas i Kina, men jag hoppas att en global version kommer att visas upp inom en snar framtid.

Annat som kan intressera!

Lämna ett svar