Huawei Nova Y91 är här med 6,95″ och 7000 mAh-batteri!

0

Kinesiska Huawei har idag visat upp den nya telefonen Nova Y91, en smartphone som inte bara dricker ut på ett sätt utan på två. Den erbjuder en enorm skärm samt ett batteri stort som bara en handfull smartphones har haft historiskt sätt.

Skärmen mäter 6,95″ och har Full HD+-upplösning. Detta tillsammans med upp till 90Hz och tillsammans med en LCD-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 680 tillsammans med 8 GB RAM och 128 eller 256GB minne.

På baksidan sitter en primär 50 MP-kamera tillsammans med en sekundär 2 MP-kamera.

Men det som är mest speciellt med den här enheten är ju ändå dess enorma batteri på 7000 mAh. Däremot är laddningen inte speciellt snabb på enbart 22,5W. Enheten kommer inledningsvis börja säljas i Kina.

Annat som kan intressera!

Lämna ett svar