Läcka: Xiaomi 13 Ultra kommer kosta 1499 euro i Europa

0

Det kan inte vara långt kvar nu. Åtminstone är det så jag tänker gällande den globala realisen för flaggskeppet Xiaomi 13 Ultra med dessa uppgifter i åtanke. Jag har tidigare trott att Xiaomi 13 Ultra kommer visas upp för den globala marknaden i juli, men det kan bli tidigare än så.

Det verkar dessutom inte bara vara en källa som hävdar detta utan flera källor. Det är däremot högst oklart när mobilen kommer bli global. Eftersom vi pratar 1499 euro, så misstänker jag att den kan komma att kosta upp emot 17 000 kronor i Sverige. Det skulle i sådana fall göra 13 Ultra något billigare än S23 Ultra. Det är förresten varianten med 12 GB RAM och 512 GB minne som verkar bli tillgänglig globalt. Hade gärna sett modellen med 16GB RAM globalt dock. Den verkar släppas i grönt eller svart globalt.

Läs mer.

Annat som kan intressera!

Lämna ett svar