Hem Motorola Razr 40 kan få folk att börja förstå att vikbara smartphones finns

Motorola Razr 40 kan få folk att börja förstå att vikbara smartphones finns

Og 1685644809@2x

Senast förra veckan var jag och handlade och när jag kom fram till kassören så frågade han ”Vad är det där för något” när jag betalade med min vikbara smartphone av flip-typ. Trots att denna typ av smartphones funnits under en mycket lång period så är det fortfarande många som inte vet vad vikbara smartphones är för något. Anledningen är troligtvis för att dessa varit allt för dyra genom åren.

Det kommer således bli mycket intressant att se hur Motorolas Razr 40 kommer tas emot. Vi vet att Razr 40 Ultra kommer kosta 13 500 kronor. Vi vet däremot inte vad Razr 40 kommer kosta. Däremot har Motorola sagt att den kommer bli ”billigare”. Det bör den ju också bli med tanke på att specifikationerna är betydligt mer nedbantade. Men säg att den skulle kosta mellan 7000 och 8000 när den kommer till Sverige, då tror jag att Motorola skulle kunna sätta vikbara flip-smartphones på kartan i Sverige. Sen har jag svårt att se att Razr 40 kommer bli så pass billig, men man kan ju alltid hoppas!

Det är ännu oklart när Razr 40 kommer släppas. Det enda vi vet just nu är att det kommer bli någon gång den här sommaren.

Lämna ett svar