Hem Påstådda specifikationer för kamerorna i Samsung Galaxy S23 FE

Påstådda specifikationer för kamerorna i Samsung Galaxy S23 FE

Csm Galaxy S23 Fe Leak 3 8 A7421837db

Jag har redan skrivit om det flera gånger tidigare. Idag har det kommit ytterligare uppgifter om hur kamerorna i Samsungs kommande prisvärda smartphone Galaxy S23 Fan Edition kan komma att bli. En smartphone som förväntas visas upp i oktober.

Enligt källan kommer den primära kameran få en upplösning på 50 MP. Vidare sägs det att kameran för att ta bilder med kommer få en upplösning på 8 MP. Vi kan se att mobilen har en tredje kamera på baksidan, troligtvis en vidvinkel-kamera. Det är däremot oklart vad den kommer få för upplösning. Det nämns däremot att kameran på framsidan med största sannolikhet kommer få 10 MP. Jag hoppas verkligen att Samsung kommer prissätta S23 Fan Edition lägre än S23, annars skulle man kunna skippa en Fan Edition och enbart sänka priset på den vanliga modellen om ni frågar mig.

Via