Hem Det kanske bara blir Samsung Galaxy S24 Ultra som får en ram i titan? #rykte

Det kanske bara blir Samsung Galaxy S24 Ultra som får en ram i titan? #rykte

Img 20230803 131801

Det har sedan några veckor tillbaka börjat spekulerats om att Samsung kommer hänga på Apple och eventuellt utrusta sina kommande flaggskepp med tåligare material för ramen jämfört med vad man använder idag (aluminium). Nu har nya uppgifter inkommit.

Enligt en källa är det möjligt att det kanske bara blir Galaxy S24 Ultra som kommer få en ram i titan. Detta sägs bero på att det exklusiva materialet kostar mycket och att det skulle höja priset rejält inte bara på en Ultra utan även på den vanliga liksom plusmodellen. Det är ju fortsatt bara ett rykte och det återstår att se om någon av de kommande modellerna kommer få något annat än en ram i aluminium.