Hem Klart: Honor håller event 1 september, har vi Magic V2 att se fram emot?

Klart: Honor håller event 1 september, har vi Magic V2 att se fram emot?

Honor Fold 711x307

Jag har flera gången sneglat på att köpa Honor Magic V2 eftersom att telefonen har en hårdvara som lockar något enormt då den bland annat lättare än en iPhone 14 Pro Max samtidigt som den är galet tunn för att vara en foldeble.

Den 1 september kommer Honor Magic V2 med största sannolikhet lanseras på den globala marknaden. Den kinesiska versionen av telefonen har, trots att Honor inte är något företag som är beroende av Huawei längre, inte stöd för Google Play Store i Kina officiellt, något Magic V2 förhoppningsvis kommer att ha. Telefonen lär inte komma till Sverige eftersom att Honor inte är verksamma i landet, däremot till en del andra länder i Europa tror och hoppas jag på!