Hem Klart: Xiaomi Mix Fold 3 visas upp 14 augusti

Klart: Xiaomi Mix Fold 3 visas upp 14 augusti

För lite drygt en vecka sedan fick vi veta att Xiaomi kommer hålla ett event någon gång den här månaden. Nu har tillverkaren avslöjat att telefonen kommer att visas upp den 14 augusti vilket är mycket snart.

På teaserbilden ser vi fyra kameror och att telefonen som jag även skrivit om tidigare men vi ser också en text som lyder “en ny standard för vikbara displayer. Det är exakt oklart vad det är som menas, men det har ryktats om att Mix Fold 3 kommer få kameran gömd under displayen. Jag misstänker dessutom att den kommer behålla samma utmärkta format som sin föregångare.

Men det är inte allt vi ser! Vi ser också att den kommer bli galet tunn och så ser vi en del av insidan. Det sistnämnda säger dock inte så mycket. Sedan tidigare har det spekulerats att Mix Fold 3 även kommer bli den första vikbara telefonen från tillverkaren som kommer erbjuda trådlös laddning i en vikbar från Xiaomi.