Hem OnePlus Ace 2 Pro kommer få display från inhemska BOE

OnePlus Ace 2 Pro kommer få display från inhemska BOE

Gsmarena 002 (14)

OnePlus håller ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp Ace 2 Pro, en smartphone som ser ut att bli ett riktigt monster så det bland annat sägs att den kommer erbjuda upp till 24GB RAM minne vilket är hur bra som helst. Dessutom sägs det att telefonen kommer med upp till 1TB minne.

Nu har OnePlus avslöjat nya detaljer för den här telefonen. Det framgår att den kommer få en 6,74″ skärm från inhemska BOE. Det framgår att displayen kommer kunna uppdateras upp till 120 gånger i sekunden och att den maximala ljusstyrkan kommer vara 1600 nits.

Utöver upp till 24GB RAM fysiskt RAM-minne och 1024GB internt minne sägs Snapdragon 8 Gen 2 sitta under huven.