Hem Xiaomi Mix Fold 3 sägs få bra batteritid, trots sin tunna konstruktion.

Xiaomi Mix Fold 3 sägs få bra batteritid, trots sin tunna konstruktion.

Wp 1691683928169

Det har sedan tidigare framkommit att Xiaomi Mix Fold 3 kommer få en konstruktion som kommer mäta 9,8mm och det kommer såldes bli den tunnaste foldeble-telefonen på marknaden som någonsin visats upp. Nu har det inkommit nya uppgifter, denna gång om batteriet.

Enligt Xiaomi kommer telefonen få ett batteri som kommer att klara av mer än en dags användning. Man berättar inte hur stort batteriet i Mix Fold 3 kommer bli, men med tanke på att föregångaren Mix 2 hade ett 4500 mAh batteri så är det möjligt att batteriet inte kommer vara något större i Fold 3. Däremot kommer den här mobilen med Snapdragon 8 Gen 2, och det chippet vet vi är snålt på ett bra sätt!

Via