Hem OnePlus Ace 2 nu officiell med 150W laddning och 24GB RAM

OnePlus Ace 2 nu officiell med 150W laddning och 24GB RAM

Gsmarena 001 (1) (13)

OnePlus har idag hållit ett event där tillverkaren visat upp det nya flaggskeppet Ace 2. Den här telefonen har bland annat imponerande 150W-laddning. Det är dock något vi sett i tidigare smartphones från tillverkaren. Något vi däremot inte har sett är 24GB RAM som OnePlus utrustat den här mobilen med.

Skärmen i fråga är 6,74″ stor och har fått 120Hz upplösning med FHD+-upplösning. Vidare har luren fått en skärm som är först av sitt slag då den ska klara av att användas i regnet vilket är coolt! Under huven sitter Snapdragon 8 Generation 2 tillsammans med 12/256, 16/512 eller 24/1TB minne. Dessutom har telefonen någon slags kylning som ska göra att den håller sig mycket sval.

Telefonen tre kameror på baksidan. En primär 50 MP-kamera tillsammans med en 8 MP-kamera för vidvinkel och en 2 MP-kameraatt få djup i dina bilder. Telefonen har som sagt en inkluderad 150W-laddare i lådan.

Via