Hem Google Gmail får ny funktion, kan nu översätta mejl

Google Gmail får ny funktion, kan nu översätta mejl

1200x600wa (1)

Googles Gmail är en app och ett program som under de senaste åren gjort enorma framsteg om ni frågar mig. Detta eftersom att du bland annat nu kan dra nytta av automatisk stavning om du exempelvis stavar fel. Nu kommer ännu en funktion som i praktiken innebär att du inte behöver skriva på ett annat språk än ditt modersmål om mottagaren har en Gmail-adress.

Det handlar om att Google under de senaste dagarna börjat rulla ut en ny uppdatering till Gmail som du kan använda för att översätta mejl. Översättningarna är inte perfekta eftersom det är Google Translate, men du kommer garanterat kunna förstå vad som står i mejlet. Jag ser att funktionen redan finns tillgänglig i min Gmail-app, men som vanligt kan det dröja något tills dess att alla fått funktionen.