Hem Rykte: OnePlus 12 kommer få upp till 24GB RAM

Rykte: OnePlus 12 kommer få upp till 24GB RAM

Oneplus 12 Onl 5

Vi har redan sett OnePlus Ace 2 Pro erbjuda 24GB RAM. Problemet med den här modellen är att den enbart säljs i Kina och det verkar dessutom inte som att tillverkaren har några planer att göra den global.

Nu har dock det inkommit rykten om OnePlus kommande flaggskepp, OnePlus 12 som tillverkaren förväntas visa upp någon gång under årsskiftet. Enligt denna kolla kommer “12” inte enbart bli en av de första telefonerna att erbjuda Snapdragon 8 Gen 3, utan det ser också ut som att den kommer med upp till 24GB RAM enligt källan som också nämner att den troligtvis kommer säljas i billigare varianter också med 16GB RAM. Det är dock helt galet om den kommer få 24GB RAM. Det var inte många år sedan jag tyckte 2GB RAM var mycket i en smartphone.

Latest OnePlus 12 leaks clarify beastly specs including 24GB of RAM