Hem Ny Chromecast with Google TV kan trots allt visas upp det här året

Ny Chromecast with Google TV kan trots allt visas upp det här året

1785463 2 600x600 T G

Jeg har sedan tidigare skrivit att Google inte visat upp någon high-end Chromecast sedan hösten 2020. Men tack vore en beta av Android 14 her det idag framkommit uppgifter om att vi kan få se en ny Chromecast with Google TV under året, mest troligt under det kommande evenemanget som Google planerar att ha den 4 oktober. Det är högst oklart vad den här nya pucken kan komma att erbjuda, men förhoppningsvis kommer den bland annat kunna erbjuda betydligt mer kraft under huven eftersom att processorn i den Chromecast son Google visade upp under slutet av 2020 redan då var hyfsat långsam. Det återstår dock att se om detta visar sig bli verklighet!

New Chromecast with Google TV remote shows up in Android 14 Beta [Video]