Hem Läcka avslöjar att iPhone 15 Pro kommer bli betydligt lättare än sin föregångare

Läcka avslöjar att iPhone 15 Pro kommer bli betydligt lättare än sin föregångare

Wp 1694365533302

Det ser ut som att det läckt ut mer information om Apples kommande iPhones. De visas ju upp imorgon men som vanligt med dagens smartphones verkar det vara svårt att hålla saker och ting hemliga.

Enligt källan kommer iPhone 15 Pro väga 188 gram. Detta kan jämföras med föregångaren 14 Pro som hade en vikt på 206 gram. Vi kan alltså räkna med en ganska stor skillnad i vikt och det är ju trevligt!

Det ser också ut som att 15 Pro Max kommer bli betydligt lättare än sin föregångare. Enligt samma källa kommer den väga 221 gram, att jämföra med 14 Pro Max som väger 240 gram. Allt detta utan att göra någon av modellerna mindre.