Hem Rykte: Huawei kan förbereda att komma tillbaka globalt

Rykte: Huawei kan förbereda att komma tillbaka globalt

Gsmarena 002 (1)

Det Huawei lyckats göra med företagets senaste flaggskepp Mate 60 Pro och Mate X5 är otroligt. Trots alla sanktioner som Huawei fått emot sig från USA så har man lyckats få till ett chipp som verkar hur grymt som helst i Kirin 9000. Nu ser det ut som att huvudvärken kan bli än mer påtaglig för Sleepy Joe och hans senila kollegor.

Enligt ett rykte är det mycket möjligt att Huawei håller på att förbereda en global lansering för dessa telefoner. Det skulle i sådana fall vara företagets första 5G-smartphones på marknaden efter väldigt många år. Det blir oerhört intressant att se hur detta kommer bli. Jag är troligtvis inte den enda som är galet sugen på att lägga vantarna på Mate 60 Pro.

Via