Hem Vivo iQOO 12 har troligen läckt ut?

Vivo iQOO 12 har troligen läckt ut?

Gsmarena 001 (2)

Det ser ut som att kinesiska Vivo kommer hålla ett event inom en snar framtid där tillverkaren troligtvis kommer visa upp sin första smartphone i iQOO-serien. Nu har det inkommit en bild som troligen visar hur den här kommande modellen kommer att se ut, och jag tycker den ser riktigt trevlig ut!

Det vi ser är en stor pjäs till smartphone som dels verkar bli tillgänglig i vitt, något som inte är helt vanligt bland dagens smartphones, men också en smartphone som ser ut att få en stor hump för kamerorna på baksidan. Det är högst oklart hur många kameror enheten kommer få, men av bilden att döma kommer det vara ett antal. Sedan tidigare har det spekulerats om att mobilen kommer få en skärm som kommer få 2K-upplösning tillsammans med upp till 144Hz. Det låter helt klart som en udda, men cool sak! Det är möjligt att Vivo kommer hålla ett event den 9 november.

Via