Hem OnePlus 12 kan visas upp globalt snart!

OnePlus 12 kan visas upp globalt snart!

Oneplus 12 In Real 1068x1250

Vi vet sedan ett år tillbaka att sannolikheten är stor att OnePlus kommer visa upp flaggskeppet OnePlus 12 för den kinesiska marknaden i slutet av det här året, men det är möjligt att företaget kommer följa efter med en global lansering tätt efter den kinesiska.

Alla blev vi chockade när OnePlus visade upp OnePlus 11 så pass tidigt det här året. Mycket tyder på att samma sak kan inträffa för OnePlus 12. Det ser ut som att modellen nu åkt genom verifiering där det framgår att modellen troligen tittat fram från globala IMDA. Detta är ett tydligt tecken på att globala OnePlus 12 kan vara nära.

Sedan tidigare har det spekulerats om att den här modellen kommer få en 6,8″ skärm tillsammans med Snapdragon 8 Gen 3 under huven. Det kan således bli en av de första modellerna med Snapdragon 8 Gen 3 på marknaden.