Hem Vivo X100: är det så här den kommer se ut?

Vivo X100: är det så här den kommer se ut?

Wp 1698636760878

Vivo kommer troligen hålla ett event i slutet av året där tillverkaren kan visa upp nya X100-serien. Nu har det inkommit en bild som kan visa hur X100 kommer se ut, och det ser ut som att ZEISS utvecklat någon ny typ av teknik för kamerorna som ska göra dom ännu bättre.

Precis som IQOO 12 ser det ut som att X100 kommer få en rejäl rund sak på baksidan för kamerorna. Förhoppningsvis rymms det otroligt bra teknik under denna. Det rapporteras om att modellen kommer bli tillgänglig i fyra kulörer varav tre ska ha glas på baksidan medans den fjärde ska ha fejk-läder i orange. De som är i glas ska däremot ha färgerna svart, blått och vitt. Det sägs också att X100 kommer köra helt nya Demensity 9300 från Mediatek. Förhoppningsvis kommer den här modellen visas upp inom kort!