Hem Aj! Exynos att vänta i Samsung Galaxy S24

Aj! Exynos att vänta i Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Ultra Render 2

Den 18 januari kommer Samsung med största sannolikhet hålla låda där tillverkaren troligen kommer visa upp nya S24-trion. Sedan tidigare har det ryktats om att S24 och S24+ kommer få processorer från Samsung själva i bland annat Europa. Och nu ser det dessvärre ännu mer ut som att så kommer bli fallet.

Enligt källor ska en högt uppsatt person på Qualcomm ha sagt till en tidning att merparten av S24-trion kommer köra med Snapdragon under huven. Det betyder ju att inte alla versioner kommer få Snapdragon och risken är såldes överhängande att S24 och S24+ kommer få Exynos under huven i Europa. Däremot sägs det ju att S24 Ultra kommer få Snapdragon 8 Gen 3 världen över. Det hoppas man ju på!