Flera rykten om Samsung Gear S2

Samsung avslöjade under eventet att det kommer en ny smartklocka med namnet Gear S2 med hjälp utav ett antal bilder. Sedan dess har Samsung publicerat ett antal fler bilder, men även en video där de visar upp hur gränssnittet kommer att se ut i tillverkarens nya klocka.
Nu har fler rykten gällande specifikationer. Enligt dessa så kommer Gear S2 att stödja inbyggd GPS/Wifi, en rund skärm med upplösningen 320 x 320 (av typen Super AMOLED förmodligen) samt Samsungs egenutväcklade system Tizen av allt att döma från videon. Klockan ska vidare enligt rykten köra Exynos 3472, ha 768 MB RAM, NFC samt ha en hel hög med sensorer.

Den 3 September får vi se resultatet.

    
Bilden är lånad av gsmarena.com

Källa

     

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net

Lämna ett svar