in

Läckt bild på nya Moto 360 bekräftar två storlekar

Nu sägs de två första officiella bilderna på Motorola Moto 360 ha läckt ut. På bilderna ser man två klockor, varav på båda, sitter powerknappen högre upp än på första generationens 360. En intressant upptäckt är också att det ser ut som att Motorola har valt att ta bort kanten som satt längst ner på första generationens 360. Enligt flera rykten så kommer lila Moto 360 att ha ett 270 mAh batteri och stora varianten ett 375 mAh.

Bilden är lånad av gsmarena.com

Källa

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Flera rykten om Samsung Gear S2

En fransk Youtube-video avslöjar Z5, Z5 Compact samt Z5 Prime