Hem En fransk Youtube-video avslöjar Z5, Z5 Compact samt Z5 Prime

En fransk Youtube-video avslöjar Z5, Z5 Compact samt Z5 Prime

Ryktena om nya Xperia serien florerar tätt just nu på nätet. Det senaste ryktet kommer ifrån en fransk Youtube-video som visar trion Xperia Z5, Z5 Compact samt Z5 Prime. Efter att videon hade publicerats så togs den snabbt ner igen.

Xperia Z5 har en skärmstorlek på 5,2″ med 1080p (Full HD), en fingeravtrycksläsare, 23 MP-kamera, som ska vara marknadens snabbaste på att fokusera på endast 0,03 sekunder. Vidare så har den Snapdragon 810 med 3 GB RAM.    

Xperia Z5 Compact är minstingen i familjen. Den har utrustas med en 4,6″ skärm med 720p upplösning. Övriga specifikationer sägs vara densamma som vanliga Z5:an.

Den största och mest exklusiva i nya trion är Z5 Prime. Denna sägs få en 5,5″ skärm med hela 3840 x 2160 i upplösning, vilket vi på Mobilanyheter inte gillar eftersom att mobilen skulle kunna bli seg fast den kör med en Snapdragon 810 processor. Precis som med Z5 Compact så sägs den övriga hårdvaran bli identisk med vanliga Z5.

Bilden är lånad av Swedroid.se

Källa

Lämna ett svar