Hem Lenovo presenterar Selfie-mobilen Vibe S1

Lenovo presenterar Selfie-mobilen Vibe S1

Under dagen så presenterade Lenovo en mobil med den stora nyheten, nämligen att den har två kameror på framsidan. Huvudkameran är på 8 MP medan den andra är på 2 MP. Detta är den perfekta Selfie-mobilen säger Lenovo. Den är detta för att den kan mäta djup när du tar en selfie. Likt vad HTC ONE (M8) kunde göra. Man kan också ta kort på ett ett annat motiv och lägga till det på en annan bild. Det är förstås med den högre upplösta kameran som mobilen tar kort med och djupet sköter den mindre upplösta kameran om. Lenovo har också implementerat ett fotoredigerings-program.  

I övriga specifikationer så har S1 en Octa-Core processor tillsammans med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, ett 2500 mAh-batteri, en 5″ skärm med 1080p upplösning, en bakre kamera på 13 MP. S1 har LTE och kör Android Lillipop från start.

Mobilen kommer gissningsvis inte att släppas i Sverige.

Bilden är lånad av gsmarena.com

Källa 

Lämna ett svar