Samsung Gear S2 kommer i october samt kommer kosta 4000 kr

Samsung Sverige har idag gått ut med att man tänker släppa sin senaste klocka Gear S2 till ett pris av 4000 kr för Gear S2 varianten med ett svart läderarmband. Om man ska ha de något billigare modellerna av Gear S2 så säger Samsung att priset kommer att hamna på 3500 kr istället.

Klockan kommer lastad med en dubbelkärnig processor som tikar i 1 GHz tillsammans med 512 MB RAM samt 4 GB inbyggt minne. Den har även en 1,2″ stor Super AMOLED skärm med upplösningen 320 x 320. Vidare har den även ett 250 mAh-batteri, NFC, Wi-Fi samt bluetooth 4.1.

Gear S2 är även IP68 klassad. Klockan släpps i oktober på den svenska marknaden. Samsung nämnde inget om vilka telefoner Gear S2 kommer bli kompatibel med men antagligen så är det bara ett gäng Galaxy-Smartphones.

Bilden är lånad av Swedroid.se

Källa      

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.