dark

Motorola presenterar nya generationen Moto 360

Under gårdagen så presenterade Motorola inte mindre än tre (!) varianter av Moto 360. Nya generationen erbjuder en dam-modell och herr-modell som är lika stora (46 mm). De presenterade även en mindre modell som är 42 mm.
Om vi kollar specifikationer så har 46 mm en 1 rund 1,53″ stor skärm med upplösningen 360 x 326. Alla modeller är utrustade med Snapdragon 400-processorer, 4 GB inbyggt minne samt även  IP67 klassade, bluetooth 4.1 samt Wi-Fi . Både modellerna har också ett nytt strömsparläge. Klockorna finns att välja på i guld, silver eller svart och då är det boetten vi talar om.
42 mm har ett batteri som är 275 mAh stort, medan 46 mm har ett batteri som är 375 mAh stort. Motorola säger att batteriet ska räcka i en och en halv dag vid normalt användande. Klockorna har precis som sin föregångare, stöd för trådlös laddning.   
Alla klockorna drivs av Android Wear och ska även fungera att koppla ihop med din iPhone.
 Motorola presenterade också en Moto 360 som är utformad för dig som gillar att träna. Sport-modellen har en liknande rund skärm, fast denna skärm har en annan teknik som kallas för AnyLight Hybrid. Det denna typ av skärm gör bra är att solen inte är något hinder för den-man jämföra denna skärm med Pebble Time`s. Självklart är sport-modellen vattentålig (IP67).  Sport modellen har också ett silicon. Denna modell kommer endast att släppas i en variant som har en boett som är 42 mm stor.  
Motorola har något de kallar för Moto Maker. Detta är en internetbaserad fabrik kan man säga. Moto Maker stödjer nya Moto 360 och i detta pogram så kan du då anpassa precis hur du vill att din nya klocka ska se ut, välj boett, armband samt vilken storlek du ska ha på din nya klocka.  
Du kan redan nu lägga en order på nya Moto 360 i USA. Men i Sverige får vi vänta till oktober.  Priset ligger på 299-429 dollar beroende på vilken modell man väljer. 
Bilden är lånad av Swedroid.se