in

IPhone 6S samt 6S+ kommer ha lika mycket minne som sina föregångare (rykte)

Enligt Ming-Chi Kuo, som jobbar som analytiker hos KGI, så kommer nästa generationer av iPhones att erbjuda 16, 64 eller 128 att välja på i minnesmängd. Detta är precis lika mycket som sina föregångare och det förvånar oss på Mobilanyheter att Apple inte väljer att köra på 32, 64 samt 128 GB när de flesta konkurrenterna gör det (om nu ryktet stämmer). Det ryktas om att nästa generations iPhones kommer att vara utrustade med en 12 MP-kamera och då ryktas det också om att Apple tänker ha med 4K som ett alternativ, det är knappt värt att ha med 4K i modellerna som har 16 GB minne känner vi på Mobilanyheter

Bilden är lånad av gsmarena.com

 Källa  

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Cat lanserar S30

Xperia Z5 Premium blir inte överhettad