Posted in: Uncategorized

Xperia Z5 Premium blir inte överhettad

Xperia Z3 och även Z3+ (till viss del) hade stora problem när det gällde värmeutveckling. Eftersom att Snapdragon 810 satt i Z3+ så var det inte alls konstigt att den blev överhettad då flera av konkurrenterna blev det. Dessutom så kör Sony på glasbaksidor som har visat sig varit mindre lyckat för vissa. Sony har lyckats lösa värmeproblemen med Z3+ och telefonens enda tendens till att bli varm är när man har haft igång kamera-appen en stund. 

Våra orosmoment för att Z5 Premium kunde bli överhettad var stora. Men enligt senaste rapporten så verkar Sony har löst problemet-även med Z5 Premium som har en otroligt högupplöst skärm. Här nedan syns det hur någon har plockat isär en Z5 Premium och hur Sony har något material som ska avleda värmen.

Källa

Lämna ett svar

Back to Top