Posted in: Uncategorized

Samsung Z3 fångad på bild?

En bild som nyligen publicerades påstås visa Samsung Z3 intill föregångaren Z1. Alla mobiler som kör Samsung` Z-serie är mobiler som har Samsungs egna system Tizen som de kör med i nästan alla deras smartklockor.

Samsung Z1 var en medioker historia på pappret som erbjöd en 4″ stor skärm med upplösningen 400 x 800 pixlar, en Spreadtrum SC7727S-processor samt 768MB RAM.

Om vi istället kollar på specifikationerna för Z3 så ser det ut som att man får en bättre telefon. Z3 bjuder på enligt rykten en 5″ skärm med 720p upplösning av typen Super AMOLED, en bakre 8-MP kamera samt en främre på 5 MP.

Z3 sägs få en fyrkärnig processor som är klockad till 1,3 GHz, troligtvis så sitter det en Spreadtrum SC7730S-processor i den. Men vissa rykten hävdar också att det är en Snapdragon 410-processor som Samsung utrustat Z3 med. Z3 ska även ha plats för dubbla SIM-kort enligt ryktet, men även vara utrustad med ett 2600 mAh-batteri.

När luren lanseras är ännu oklart.

Bilden är lånad av gsmarena.com

Källa

Back to Top