in

Samsung: “Inga flera klockor med Android Wear från oss”

Samsung har under dagen gått ut med att man inte tänker lansera några flera klockor som kör Android Wear. Samsung är en av få tillverkare som har hållit sig ifrån Android Wear och bara lanserat en klocka med Android Wear, vid namn Gear Live. Denna klocka presenterade Samsung precis i början av utvecklingen av Android Wear. Men nu är det alltså slut på detta. Vi på Mobilanyhet tycker att om Samsung skulle gått ifrån Android Wear helt och hållet så skulle deras klockor fungera med inte bara mobiler ifrån tillverkaren själv, detta är precis vad man gjort med Gear S2 så vi tycker att Samsung är på rätt bana.    

Bilden är lånad av Androidcentral.com

 Källa

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Samsung Z3 fångad på bild?

Bilder fångade på nya Xperia Z5 Compact?