dark

Nexus 5 (2015) fångad på bild?

Släppet för nästa Nexus-lur eller lurar börjar närma sig med stormsteg. I det senaste ryktet så visas en bild på vad som tros vara LG’s nästa Nexus. Luren sägs få namnet Nexus 5X och sägs erbjuda en 5,2″ skärm med upplösningen 1080 x 1920, en Snapdragon 808 processor, 16/32 GB inbyggt minne, ett icke utbytbart-batteri samt USB Type-C.
Intressant är det också att det finns en fingeravtrycksläsare på enheten. I och med att Android M har stöd för fingeravtryck så skulle det förvåna oss om inte nästa lur ifrån Google är utrustad med detta då den antagligen kommer förinstallerat med Android M. 
I detta rykte så säg det också att telefonen kommer att finnas på Play Store den 29:e september, detta ska dock tas med en rejäl nypa salt då Google inte brukar presentera deras lurar i ett såhär tidigt skede.  
Bilden är lånad av Swedroid.se