Hem Detta förventar vi oss under Googles I/0 event under morgondagen.

Detta förventar vi oss under Googles I/0 event under morgondagen.

Såhär innan ett stort event så har på på Mobilanyheter skrivit ihop en lista om vad vi kan förvänta oss under morgondagens Nexus – event – men även vad som kan komma att dyka upp.  

 Nexus 5x

Det är nästintill klart vid detta laget att det kommer att presenteras en ny Nexus-lur, denna gången får tillverkaren LG förtroendet för tredje gången. Nexus 5x sägs namnet komma att bli och Nexus 5x kommer inte att bjuda på några specifikationer som sticker ut ifrån mängden. Telefonen sägs erbjuda en 5,2″ skärm med Full HD upplösning, Snapdragon 808, 3 GB RAM, 16/32 GB inbyggt minne samt en kamera på bleka 12 MP. Självklart så kommer Android 6.0 vara förinstallerat på den. Enligt senaste ryktet så kommer den att kosta motsvarande 3220 svenska kronor.  Mobilen sägs även vara utrustad med en USB Type- C kontakt, dock så är det oklart om den kommer att ha stöd för snabbladning. Men även en fingeravtrycksläsare samt komma förinstallerad med Android 6.0.

Just fingeravtrycksläsare är något som är standard hos de flesta flaggskepp som finns ute till försäljning år 2015. Vi tror att det kan få en ytterligare ökning eftersom att Android 6.0 har stöd för fingeravtrycksläsare ifrån start. Då skulle fingeravtrycksläsaren dra nytta av olika köp av appar samt även smarta betalningsmetoder.    

Bilden är lånad av teckmalak.com

  

Nexus 6P  

Denna gång så är det Huawei som har fått förtroendet till att göra årets andra upplaga av Nexus telefoner i den högre klassen, även kallat flaggskepp.  Nexus 6P kommer enligt uppgifter, att bjuda på snäppet kraftigare specifikationer än Nexus 5x. Modellen sägs erbjuda en 5,7″ skärm med QHD upplösning, Snapdragon 810, 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne samt även denna, precis som Nexus 5x, erbjuda en 12 MP kamera.

Vidare sägs den också komma att få en USB Type-C kontakt i botten med stöd för snabbladning eftersom att den använder sig av Snapdragon 810 V.2.1. Den sägs även, precis som övriga rykten menat. Komma att få ett icke – utbytbart batteri på 3450 mAh. Vissa rykten hävdar även att telefonen finns nära dig inom en snar framtid.   

Bilden är lånad av Mobil.seEventuellt en ny Chromecast?

Det har florerat ett antal rykten om att Google tänker ta upp kampen med nya Apple TV och lansera en ny Chromecast som ska stöd för inbyggda appar direkt i själva Chromecast – dosan. Dessa rykten ska tas med en nypa salt, men ingenting är omöjligt. 

Lämna ett svar