LG bekräftar: LG G5 kommer att ha en stäntigt aktiv skärm

LG har under dagen börjat berätta lite smått om deras nya flaggskepp LG G5, som står runt hörnet. I typisk LG anda så har företaget börja smyga ut med en ny inovativ funktion som G5 kommer att vara utrustad med. Det skulle inte förvåna oss om vi får se fler specifikationer innan presentationen den 21 Februari. G5 sägs bli en av två telefoner som det sydkoreanska företaget ska presentera i år. Specifikationer för LG G5 sägs bli en 5,5″ skärm med Quad HD teknik, Snapdragon 820 samt slutligen en kamera med 16 megapixlar samt en främre 8 MP-kamera.

Bild lånad av GSMarena

Källa 

Annat som kan intressera!

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://samgalax.net

Lämna ett svar