dark

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 samt 8" fångad i prestandatest

Med vissa mobila produkter så är det så att en generation inte hinner komma ut innan det är dags för rykten om den nya efterföljande enheten. Så är det i detta fall, då det sägs att Samsungs nästkommande surfplattor Tab S3 sägs ha fångats i benchmarks. Av bilderna att döma så kommer 9,7″ versionen att ligga kvar med en skärm som har upplösningen 2048×1536, 8″ versionen vet vi inte vad den har för upplösning av att allt döma av bilderna. Båda plattor sägs ha uttrustads med 3 GB RAM tillsamans med nya Snapdragon 652 chippsetet från Qualcomm som arbetar på med fyra Cortex A-72 kärnor samt fyra Cortex A-53 kärnor.
Dessa bilder och rykten bör dock tas med en nypa salt, eftersom att det är tidigt än för en eventuell lansering.
Bilden är lånad av GSMarena.com