Posted in: Uncategorized

iPhone 5se och iPad 3 finns i butiker 18 mars (rykte)

Enligt en okänd källa så kommer Apple att släppa iPhone 5se och iPad Air 3 18 mars. Frågan är dock om Apple även planerar att släppa dessa två även 18e mars i Sverige? Gissningsvis så tror vi inte det, utan att, om ryktet stämmer, som kommer vi få vänta någon vecka mer.
Specifikationerna för iPhone 5se sägs bli ett A9-chippset gissningsvis tillsamans med 2 GB RAM, NFC, Apple Pay, funktionen att du alltid kan aktivera seri genom att säga ”hej siri” samt så sägs det att den kommer ha ärvt kameran från iPhone 6s.
iPad Air 3 sägs ha ärvt många egenskaper från storebror såsom fyra högtalare, smart conecctor för anslutning till tangentbord samt stöd för en Apple Pencil. Ryktet säger också att Apple kommer ha utrustat den med en LED lampa för den bakre kameran.
Bilden är lånad av logok.com
Back to Top