Hem Allt vi tror vi vet om LG G5
Precis som Samsung, så väljer LG att presentera sitt nya flaggskepp LG G5 den 21 Februari i Barcelona. Tiden som LG kommer att hålla sitt event är klockan 14:00 svensk tid, medan Samsung istället väljer att hålla sitt event klockan 19:00 svensk tid. Redan nu har vi fått veta att LG G5 kommer att ha möjligheten till att ha en ständigt aktiv skärm, samt att konstruktion till stor del kommer att bestå av metall. Här kommer en lista med de lite mer obekräftade specifikationerna som LG G5 sägs få:

  • Design: består förhoppningsvis av metall, enligt de senaste rykterna så har LG valt att för första gången sedan LG G2, valt att flytta volymknapparna från baksidan till sidan, men att behålla power-knappen som denna gång sägs vara kombinerad med en fingeravtrycksläsare, likt Nexus 5x.
  • Skärm: 5,6″ eller 5’3″ men med Quad HD-upplösning samt med en IPS Quantum-teknik.
  • Processor: Med största sanolikhet så blir det en Snapdragon 820 tillsamans med 4 GB LPDDR-4 minne.
  • Minne: 32 GB inbyggt.
  • Kamera: Oförändrat mot LG G4 tror vi, kanske något mindre bländaravtal. Främre kameran sägs ligga kvar på 8 megapixlar.
  • UI: Förhoppningsvis så lanseras G5 med senaste Android 6.0.1 Marsmellow tillsamans med ett nytt skinn från LG kallat UX 5.0.
  • Övrigt: Löstagbart 2800-3400 mAh batteri, eftersom att enligt färska rykten, så kommer man kunna ta loss underdelen av telefonen, där emellan sägs batteriet få plats. Övrigt så kommer det finnas plats för mickroSD-kort upp till 200 GB enligt rykterna.
Bilden är lånad av Swedroid.se

Lämna ett svar