Nya rykten visar Samsung Galaxy S7 i silver

Det är inte många dagar kvar nu innan Samsung presenterar S7 och S7 Edge. Men rykterna fortsätter att strömma in för bägge telefonerna, denna gång är det Galaxy S7 det handlar om. Det nya ryktet visar att Galaxy S7 – utöver svart och vitt, också kommer finnas i en silverfärgad färg. På ytterligare en bild så ser vi även hur Samsung antagligen hoppar över USB Type – C till förmån för USB Type – B. Det som är positivt med att Samsung skippat den nya kontakten är att det fortfarande finns mer tillgång till den typ av sladd som Samsung antagligen använder till deras S7or. Nackdelen blir å andra sidan att USB Type – C antagligen kommer att bli mer och mer standard, och även lättheten att du kan plugga in kontakten i telefonen åt vilket håll du vill, något som inte går med USB Type – B där det bara går att stoppa in kontakten åt ett och samma håll. 

Bilderna är lånade av GSMarena.com

Källa

Lämna ett svar