Samsung introducerar Gear S2 Classic med 3G stöd

Samsung har under kvällen introducerat en variant av den vanliga Gear S2 Classic fast med 3G stöd denna gång. Klockan har identiska specifikationer med den vanliga Gear S2 Classic, förutom att versionen med 3G har ett batteri som är 50 mAh större samt att den nu då har ett inbyggt SIM-kort, även kallat eSIM. Ett eSIM är ett kort som redan sitter installerat i klockan när man tar upp den första gången, och för att få kontakt med ett 3G-nät så knappar man in en speciell kod. Gear S2 Classic 3G kommer bli tillgänglig någon gång i Mars i USA, men det är ytterst tveksamt om klockan kommer till de nordiska breddgraderna.   

Bilden är lånad av GSMarena.com

Källa

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.