Hem Alcatel presenterar ny serie av telefoner

Alcatel presenterar ny serie av telefoner

Alcatel har under morgondagen varit i farten och presenterat tre telefoner i sin nya serie IDOL 4. Mobilerna har Alcatel valt att kalla för POP 4, POP 4 PLUS samt POP 4 S. POP 4 har en skärm som är 5.0″ stor med en HD-upplösning. Skärmtekniken är av LCD. Processorn i fråga är en Snapdragon 210 tillsamans med 1 GB RAM och 8 GB internminne. Den har också minneskortsplats upp till 32 GB. Sist men inte minst så har den en bakre 8 megapixels kamera och en främre 5 megapixels kamera. 

IDOL 4 PLUS har en skärm som denna gång är 5,5″ med samma HD-upplösning. Andra förändringar mot IDOL 4 är att denna har 1,5 GB RAM istället för 1 GB.

Sist men inte minst så har vi IDOL 4S, som är ett litet hopp i specifikationerna då den har en skärm som är på 5,5″ med Full HD-upplösning, RAM-minnet är uppe i 2 GB, 16 GB inbyggt minne, processorn består också av en MediaTek MT6755M. IDOL 4S har också en bättre kamera, då den är på 13 megapixlar baktill och en 5 megapixels kamera framtill. IDOL 4S har också ett batteri på 2960 mAh.

Källa

Lämna ett svar