Posted in: Uncategorized

Xiaomi Mi 5 och Mi 5 Plus specifikationer och priser läcker ut

Det är bara en dag kvar till Xiaomi har sitt event och förväntas presentera Mi 5 och den större modellen Mi 5 Plus. Men nu ser det ut som att en återförsäljare kan ha klantat till sig och lagt ut specifikationer på enheterna samt även pris. Specifikationerna för Mi 5 som näms är 5,2″ med Quad HD-upplösning (2560 x 1440) tillsammans med en IPS-teknik, Snapdragon 820 med 4 GB RAM, kameran ska ha 16 megapixlar baktill och 8 megapixlar framtill. Mi 5 sägs kunna fås med 16 eller 64 GB inbyggt minne då minneskortsplats saknas. Mobilen ska slutligen kunna att fås i färgerna guld, svart samt vitt.

Om vi går vidare till Mi 5 Plus så är den nästintill identisk men vanliga Mi 5 med undantag för att den erbjuder, antingen en skärm på 5,7″ eller 6.0″, båda med Quad HD-upplösning. Den har också större batteri samt så kommer den bara med 64 GB inbyggt minne.

Mi 5 med 16 GB inbyggt minne går loss på motsvarande 4250 svenska kronor, 64 varianten av samma telefon går loss på motsvarande 5100 svenska kronor, likaså Mi 5 Plus.  Xiaomi håller event under morgondagen och då får vi förhoppningsvis reda på lanseringsdatum för enheterna.

Bilden är lånad av GSMarena.com

Lämna ett svar

Back to Top