Hem Oppo R9 kommer att ha kameran i huvudfokus

Oppo R9 kommer att ha kameran i huvudfokus

Oppo släppt på morgonen svensk tid en teaser på sin nästkommande telefon R7. Teasern bekräftar att R7 kommer att ha kameran i fokus med texten “den här gången är den värd mer en 9 poäng”, vilket såklart låter som att Oppo lagt ner mycket krut på kameran. Övriga specifikationer nämns inte, men enligt senaste ryktena så kommer R7 att vara väldigt lik iPhone 6S Plus utvändigt, med alltså en skärm runt 5,5-6″ med Quad HD-upplösning. Processormässigt så sägs det att R9 kommer att ha Snapdragon 820 med 4 GB LPDDR-4 RAM-minne, vidare så nämns det att den ska ha 64 GB inbyggt minne men att den ska ha minneskortsplats upp till 200 GB. På kamerafronten så nämns det att R9 ska ha en främre 13 megapixels-kamera samt en bakre 21 megapixels-kamera. Slutligen så nämns det att R7 ska vara utrustad med ett massivt 3700 mAh-batteri tillsamans med Android 6.0 ifrån start.

Bilden är lånad av GSMarena.com 

Lämna ett svar